21 лютого 2024 11:52

Боси "Баварії" вважають гравців відповідальними за становище клубу. Їм не хочуть давати причину для виправдань, звільнивши Тухеля протягом сезону, тому тренер піде влітку

Стало відомо, чому Томас Тухель піде з «Баварії» влітку, а не зараз.


Раніше з'явилася інформація про те, що тренер покине клуб після закінчення сезону. Це їхнє спільне рішення.

В останні кілька днів у «Баварії» йшли інтенсивні обговорення, за підсумками яких клуб вирішив припинити співпрацю із Тухелем після закінчення сезону. Враховуючи безліч проблем на полі та поза ним, керівництву було очевидно, що так продовжуватися не може, пише журналіст Bild Тобі Альтшеффль.


Незважаючи на це, Баварія хоче, щоб Тухель доопрацював цей сезон. Відповідальними за ситуацію вважають гравців, і не хочуть знову давати причину для виправдання зміною тренера в ході сезону.

Незабаром «Баварія» офіційно оголосить про ухвалене рішення. Клуб має намір зробити «чітку» заяву з цього питання.

Тухель очолив «Баварію» у березні 2023 року після звільнення Юліана Нагельсманна. Під керівництвом 50-річного фахівця мюнхенці стали чемпіонами Німеччини минулого сезону.


Наразі «Баварія» на вісім очок відстає від «Байєра» після 22 турів Бундесліги. У першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів команда програла "Лаціо" (0:1).


На старті сезону "Баварія" програла "РБ Лейпциг" у матчі за Суперкубок Німеччини (0:3), а з Кубка країни вилетіла у 2-му раунді, програвши "Саарбрюкену" (1:2) з третього дивізіону.