19 лютого 2024 16:30

"Не такий великий гравець". Сабо висловився про доцільність можливого виклику Ордеця до збірної України

Колишній головний тренер київського Динамо Йожеф Сабо поділився думками про можливий виклик Івана Ордеця до складу збірної України, згадавши Ярослава Ракицького.



Йожеф Сабо в ексклюзивному інтерв’ю сайту Sport-express.ua заявив, що вважає, що рішення про виклик до лав національної команди України Сергія Ордеця, у якого діючий контракт з московським Динамо, має ухвалювати Сергій Ребров. Сам же досвідчений фахівець впевнений, що цей захисник синьо-жовтим не потрібен.

«Це вирішувати Реброву, але, думаю, він скаже: «Мені цей футболіст не потрібен». Моя думка – у жодному разі не потрібно повертати Ордеця в збірну! З Росії взагалі нікого брати не потрібно, відразу галас піднімуть, а нам це під час війни не потрібно».

Також екснаставник Динамо сказав, що Ярослав Ракицький зумів вчасно повернутися до України після виступів у складі Зеніта.

«У нас вистачає хороших футболістів на позиції центральних захисників. Ордець не такий великий гравець, щоб згадувати про нього. Ракицький повернувся в Україну в потрібний час, молодець, а Ордець такого вибору не зробив», – сказав Сабо.