19 лютого 2024 14:13

"Мілан" запропонував "Інтеру" збудувати новий стадіон разом, але "нерадзуррі" відмовилися

Ситуація довкола стадіону «Сан-Сіро» продовжує постійно змінюватись.


Повідомляється, що "Мілан" зробив пропозицію "Інтеру" про спільне будівництво нового стадіону в Сан-Донато-Міланезі (місто в провінції Мілан), проте "нерадзуррі" відповіли, що не зацікавлені в цьому.

«Новина полягає в тому, що ми придбали необхідну ділянку для будівництва стадіону у Сан-Донато. Власники наших двох клубів завжди підтримуватимуть контакт, але більше нічого нового ми повідомити не можемо», – повідомив президент «Мілана» Паоло Скароні.


Крім цього, з'явилася інформація про те, що будівельна компанія WeBuild запропонувала перебудувати існуючий стадіон таким чином, щоб Мілан та Інтер могли продовжувати користуватися ним у ході робіт.


Також з'явилася нова пропозиція зробити невелику перебудову Сан-Сіро. Я займаюся питанням стадіону багато років. Справа не в тому, що "Мілан" та "Інтер" не хотіли б на ньому залишитися, але це старий стадіон.


Я завжди питав себе, як можна перебудувати арену, де кожні 2-3 дні проводяться матчі, на які приходить по 70 тисяч людей? І «Реал Мадрид», і навіть «Аталанта» були змушені переїжджати на інші майданчики, доки вели роботу. На жаль, поблизу немає стадіонів рівнозначної місткості.

Лист від WeBuild мене не надто переконав, у ньому багато гіпотез та протиріч. Ми готові залишитись на «Сан-Сіро», лише якщо у нас будуть офіційні гарантії, що ми зможемо продовжувати грати там під час проведення реконструкції.


Наш фокус зараз на проекті в Сан-Донато, ми вклали в купівлю землі 40 мільйонів євро, це говорить про нашу прихильність до цієї ідеї», – заявив Скароні.