19 лютого 2024 13:17

Клаусула Судакова у попередньому контракті з "Шахтарем" становила 60 мільйонів євро

Клаусула півзахисника «Шахтаря» Віктора Судакова у контракті з клубом до його нещодавнього продовження складала 60 мільйонів євро, повідомив журналіст Сергій Болотніков.


«Нещодавно виникла заочна суперечка в медіа між Віктором Вацком та Фабріціо Романо. Вітя Вацко сказав, що у новому контракті Судакова взагалі немає ніякої клаусули. Причому він дуже жорстко наїхав на журналістів, які припускали, що вона там є, що вона велика, як натякав Палкін.

А Фабріціо Романо заявляв, що клаусула Судакова – 150 мільйонів євро. У мене немає інформації, хто з них правий. Але я дізнався, що у попередньому контракті Судакова була клаусула у 60 мільйонів євро. Насправді не важливо, хто правий – Вацко чи Романо. В принципі, «Шахтарю» і те, і те вигідно. Головне - щоб не було 60 мільйонів євро.


Чому він так зробив? Тому що, вочевидь, «Шахтар» розраховує продати Судакова за більшу суму, ніж 60 мільйонів євро. Інакше він не прибирав би цю клаусулу, інакше Судаков наполіг би, щоб вона залишилась у новому контракті», – сказав Болотніков.


21-річний хавбек - вихованець академії «Шахтаря», до якої потрапив у 2017 році. В жовтні 2020-го дебютував у першій команді.


Фото: УАФ