18 лютого 2024 22:01

"Чорноморець" програв "Інгульцю"

Для одеського "Чорноморця" лютий місяць складається не найкращим чином – йому ніяк не вдається здолати команди нижчих ліг. Сьогодні, 18-го лютого, підопічні Романа Григорчука продовжили безвиграшну серію, зазнавши поразки в рідному місті від першолігового "Інгульця" з Петрового – 1:3.


На відміну від попереднього спарингу із земляками з "Реала Фарми", який проводивсь у три тайми по 30 хвилин, сьогодні гра проходила у звичному режимі. Перша 45-хвилинка стала вдалою для сільської команди, яка двічі вразила ворота "Чорноморця". На перерву команди пішли за рахунку 2:0 на користь "Інгульця".


Гості відзначилися зусиллями Боровикова та Квасова, які у розпал тайму забили два м'ячі за п'ять хвилин (перший із них завдав результативного удару на 26-й хвилині, а другий – на 31-й).


У другому таймі гості з Петрового збільшили рахунок до 3:0 (на 47-й хвилині це зробив Олександр Козак дальнім ударом), що значно підвищило шанси "Інгульця" на перемогу. Так воно, зрештою, і сталося, адже переламати хід гри одеситам не вдалося. Єдине, на що вони виявилися здатними за весь ігровий час, так це розмочити великий "сухий" рахунок м'ячем, забитим Зіги Бадібангою. Зробив він це на 52 хвилині.


Нагадаємо, що до цього "моряки" тричі зіграли внічию – з вінницькою "Нивою" та двічі з "Реалом Фармою".