18 лютого 2024 10:23

Осімхен може пропустити перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів із "Барселоною"

Форвард "Наполі" Віктор Осімхен може пропустити перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів із "Барселоною", повідомив головний тренер італійської команди Вальтер Мадзаррі.


Напередодні нападник не потрапив до заявки неаполітанців на гру Серії А з "Дженоа" (1:1). За даними відразу кількох ЗМІ, Осімхен сам попросив про це. Після участі в Кубку Африки у складі збірної Нігерії він повернувся до Неаполя лише в четвер пізно ввечері і в п'ятницю провів тренування з командою.

- Ми можемо тільки сподіватися, що він буде готовий, але його участь у грі під питанням. За словами медиків і самого Віктора, він абсолютно неготовий - є проблеми з м'язами. Після Кубку Африки було б нерозумно ризикувати ним, інакше він може вибути ще на кілька місяців. Він тренуватиметься в неділю, і ми сподіваємося, що до матчу з "Барселоною" буде готовий, - сказав Мадзаррі.

Зазначимо, раніше журналіст Sky Sport Italia Паоло Кондо розкритикував "Наполі" за те, що клуб не надав Осімхену приватний літак, щоб гравець швидше дістався до Італії. Матч "Наполі" - "Барселона" відбудеться 21 лютого.