16 лютого 2024 14:38

"Колос": "Вважаємо, під час війни футбол для вболівальників має бути доступний безкоштовно"

"Колос" розповів Tribuna.com про свою позицію по телепулу УПЛ, який почне діяти з другої частини сезону 2023/24.

– Як «Колос» визначає для себе критерії успішності телепулу у весняній частині сезону? Що клуб визнає задовільним результатом?

- Найголовніше – щоб ковалівські вболівальники змогли побачити наживо усі матчі нашої команди. Зараз у них буде вибір, де саме дивитись: ОТТ-платформа, кабель чи лінійний канал і, на наш погляд, це дуже добре. Також ті вболівальники, які не встигли або не змогли з різних причин подивитися матч у режимі «лайв», зможуть отримати легкий доступ до оглядів у ютубі, що є найкращим критерієм побачити «Колос» у вільному доступі.


– Як «Колос» бачить подальший розвиток телепулу наступного сезону?

- Повне об'єднання прав та виходу на міжнародний ринок із цим продуктом. Ми бачимо розвиток у тому, що в майбутньому цей продукт має з'явитись і в Європі. Щоб за межами України була створена можливість як для українських уболівальників, так і для тих, кому цікавий український футбол і наш чемпіонат та гравці, слідкувати за ним на постійній основі.


І не просто стежити, а бачити хорошу картинку трансляцій та хороший контент його оформлення та подачі загалом. Для будь-якого українського клубу, і нашого зокрема важливо показувати свій клуб та його гравців не лише на українську аудиторію, а й далеко за межами нашої країни.


«Колос» підтримує ініціативу об'єднання клубів у єдиний телепул, але вважає, що під час війни футбол для вболівальників має бути доступним безкоштовно, – йдеться у заяві «Колоса».