13 лютого 2024 20:50

Шевченко обговорив з головою Закарпатської ОВА шляхи розв’язання проблем з освітленням на стадіоні "Авангард"

Президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко та генеральний секретар УАФ Ігор Грищенко відвідали Закарпаття.


Зранку 13 лютого керівники УАФ зустрілися з арбітрами Прем’єр-ліги, яки проводять у регіоні тренувальний збір.


Під час розмови з рефері Андрій Шевченко наголосив, що потрібно повертати довіру футбольної спільноти не лише в цілому до УАФ, а й до арбітрів зокрема. Наступного тижня відбудеться засідання Виконкому УАФ, на якому мають бути розглянуті перші кроки анонсованої президентом на конгресі реформи арбітражу.


Після цього в керівників УАФ відбулася робоча зустріч із головою обласної військової адміністрації Віктором Микитою, в якій також узяли участь голова Закарпатської асоціації футболу Іван Дуран та заступник керівника ЗАФ, очільник Асоціації жіночого футболу Закарпаття Ігор Шинкарюк.

Під час зустрічі в ОВА учасники, зокрема, обговорили створення в регіоні футбольних таборів для дітей із прифронтових територій.

Під час відвідування стадіону «Авангард» в Ужгороді, на якому проводять свої домашні матчі команди УПЛ «Минай» та «Металіст 1925», керівники УАФ обговорили з головою ОВА шляхи розв'язання проблем з освітленням на арені. Крім того, Андрій Шевченко поспілкувався з вихованками футбольної школи «Спартак» і професіональної жіночої команди «Минай» та підкреслив важливість розвитку жіночого футболу в країні.


Діти змогли зробити фото з легендою українського та світового футболу й отримати автографи на згадку про зустріч з Андрієм Шевченком.


Фото - УАФ