11 лютого 2024 10:54

Келвін Філліпс: "Слова Гвардіоли про мою зайву вагу – великий удар по впевненості в собі. Я тоді важив на 1,5 кг більше за ідеал"

Келвін Філліпс розповів, як на нього вплинули слова Пепа Гвардіоли про зайву вагу.


Після приїзду півзахисника збірної Англії з ЧС-2022 тренер «Манчестер Сіті» заявив: «Філліпс повернувся із зайвою вагою. Він не в тому стані, щоб тренуватися та грати». Влітку Келвін прокоментував ці слова так: «Зайвої ваги не було, але Гвардіола вважав інакше. Було важко це прийняти».

Цієї зими Філліпс перейшов у «Вест Хем» на правах оренди.

«Коли після чемпіонату світу Пеп вийшов і сказав, що в мене зайва вага, був, мабуть, найважчий момент. Він мав рацію, але є різні способи говорити про таке. Я не суперечив йому, але це, очевидно, стало великим ударом по моїй впевненості в собі і вплинуло на те, як я почував себе в Сіті.

І моя сім'я була незадоволена цією ситуацією, особливо мама. Коли я був у «Сіті», вона розчарувалася та перестала ходити на футбол.

Люди можуть говорити про зайву вагу, але для когось це десять кілограмів. Я тоді важив десь на півтора кілограма більше за свою ідеальну вагу. Думаю, Пепу, звичайно, не сподобалося, що я не повернувся до тренувань раніше, але тоді справа була лише в невдалій комунікації між співробітниками «Сіті» та мною», – сказав Філліпс.