10 лютого 2024 16:07

Анрі про соцмережі: "Я відмовився від них, тому що багато темношкірих гравців АПЛ зазнавали образ. Там тебе можуть цькувати через твою расу або те, у що ти віриш"

Тьєррі Анрі пояснив, чому пішов із соціальних мереж.


«Вони [соцмережі] можуть призвести до того, що тебе цькуватимуть – називайте це як хочете. Це може статися через твою расу, дурне відео або те, у що ти віриш.

Я пішов із соціальних мереж три-чотири роки тому, якщо я правильно пам'ятаю. У мене вони були лише для роботи. Ними займався мій агент, їх ніколи не було у моєму телефоні. Я не хочу залежати від них. Я не хочу брати свій телефон і дивитися в нього. Це промиває мозок.

Я відмовився від них, тому що в якийсь момент багато темношкірих гравців Прем'єр-ліги зазнавали образ. Так що я сказав собі: «Я зроблю заяву, відмовившись [від соціальних мереж]», щоб подивитися, чи може моя популярність допомогти у боротьбі з цим», – сказав Анрі.

На питання, чи сумує він за соцмережами, Тьєррі відповів: «Зовсім ні. Я щасливий. Я відчуваю себе добре. Я не відчуваю, що щось упускаю.

Я все ще не користуюсь ними. Я в порядку. Я знаю, що іноді я, можливо, втрачаю багато грошей, але я згоден із самим собою», – додав екс-форвард «Арсеналу».