8 лютого 2024 10:52

Агент Іллі Волошина розповів, що Ілля міг перейти в інший іспанський гранд

Максим Терещенко, агент українського воротаря мадридського «Реала» Іллі Волошина, розповів, що його клієнт міг перейти в інший мадридський «Атлетіко»:


«З «Райо Махадаонди» надали йому житло в Мадриді, надіслали професійний контракт. Коли почалось міжсезоння, він з першого ж дня був з основною командою, яка грає в третьому дивізіоні. Відповідно, вони мали товариські матчі.


У першому матчі проти «Хетафе» він відіграв пів матчу, не пропустив жодного м'яча. Через тиждень ми вже були на стадіоні «Ді Стефано», де дубль «Реала» грає. І в цій грі його випустили на хвилин 35, він відстояв на нуль, а от попередньому воротарю закотили три одразу.


Була пропозиція від «Атлетіко». Ілля туди їздив, йому все показували та розказували, згодом надіслали офіційну пропозицію. Але після гри з дублем Іллею зацікавився і «Реал». Виявляється, що на тому матчі був присутній тренер воротарів першої команди. Це від нього пішла ініціатива з підписанням Іллі. Він сказав: «Я хочу бачити цього хлопця в «Реалі», чого би це нам не коштувало».