6 лютого 2024 09:29

"З тривогою спостерігаю за ситуацією в "Динамо". Луческу відреагував на чутки про можливе повернення в клуб з Бухареста

Колишній головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу відреагував на заяву Флоріна Пруня про те, що він прийде в бухарестське "Динамо" . Екс-голкіпер твердо переконаний, що 78-річний наставник опиниться або на лаві запасних "червоно-білих", або займе посаду в керівництві.


Перш за все Луческу стурбований становищем "Динамо" з Бухареста і вважає, що минулі помилки призвели до цих плачевних результатів для клубу.


"Я не можу висловлювати свою думку, я з тривогою спостерігаю за ситуацією в "Динамо" і розумію, що ті помилки, які були допущені, позначаються на сьогоднішній команді. Це вимагає уваги, терпіння, організованості. Багато вболівальників, які досягли певної зрілості та фінансової незалежності, замислюються над можливістю бути в "Динамо" і не в якості вболівальників. "Динамо" потрібен стадіон, щоб мати весь дух "Динамо", - сказав Мірча Луческу для PlaySport.ro.


Реагуючи на чутки про можливе повернення до клубу з Бухареста, Луческу лаконічно сказав: "Є багато речей, які потрібно обговорити". Мірча стверджує, що в команду повинні повернутися ті, хто очолював "Динамо" в період розквіту клубу. Водночас румунський наставник переконаний, що інвестори прийдуть у клуб , коли буде оголошено про початок будівництва стадіону в Штефан чел Маре.