4 лютого 2024 15:57

"Торіно" та "Салернітана" розписали нульову нічию

Серія А. 23-й тур


Турін. "Олімпіко Гранде Торіно"

"Торіно" - "Салернітана" 0:0


"Салернітані" вже відступати нікуди. За шести очок відставання від 17-го місця будь-який матч, у якому не перемагає - в негатив. Але сьогодні вона хоч би перервала серію з чотирьох поразок поспіль. Усі - з рахунком 1:2, у всіх команда грала пристойно, цікаво, активно, але програвала через дику наївність та дикі помилки. Сьогодні вона грала нудно та пасивно, але не помилялася.


Результат матчу - пасив "Торіно". "Торо" вже сьомий тур поспіль сидить на десятому місці, навіть почав наближатися до боротьби за Єврокубки. Але для такої не можна дозволяти собі не забивати вдома останній команді ліги. Не можна дозволяти собі грати проти неї вдома так неефективно. 67 відсотків володіння м'ячем, 13:3 за ударами по воротах, але лише один удар у площину воріт. Та й той здалеку.


За "Салернітану" дебютував Джером Боатенг. Колишній гравець "Баварії" та "Манчестер Сіті", Чемпіон Світу-2014 зі збірною Німеччини, був без клубу з літа і підписав контракт із новим лише позавчора. Але відразу ж був кинутий у бій, протримався 61 хвилину та допоміг своїй команді не пропустити вдруге у сезоні у лізі. За нього навіть моментів у "Торіно" у зовсім нудній грі не було.


Перший удар у створ воріт від будь-якої команди відбувся на 66-й хвилині. Хазяїн поля Лінетті пробив здалеку, і Очоа був змушений відбивати у стрибку. На 81-й гість Діа наніс другий та останній. Мілінкович-Савич відбив у ближньому кутку. Після цього туринець Пеллегрі не влучив головою метрів із шести. От і все.


"Торіно" завершить тур десятим. Нині він навіть дорівнює за очками із дев'ятим місцем "Наполі", але останній грає сьогодні проти "Верони". "Салернітана" завершить тур 20-й. До 17-го місця наразі п'ять очок. За підсумками туру може бути й більше.