4 лютого 2024 12:54

"Буду знати тільки я та ще пів Києва": Шацьких розповів історію про Белькевича та назвав серіал, який їх захоплював

Ексгравець київського Динамо, а нині наставник Пахтакора Максим Шацьких розповів про збори біло-синіх, на яких він активно проводив час разом із Валентином Белькевичем.


В ексклюзивному інтерв’ю для сайту «Український футбол» Максим Шацьких згадав, як на тренувальних зборах Динамо він та Валентин Белькевич захопилися американським серіалом, який дуже щільно вписався в їх повсякденний розклад.


«Ми на зборах були, і тоді тільки американський серіал вийшов – «Втеча з в’язниці» (2005). Я його якось завів, кажу, ось класний серіал вийшов, а ми з Валіком разом жили на базі. І ось тренування закінчується, ми швидко помились, поїли, і опа – серіал. Тільки подивились 3-4 серії – і знову тренування, швидко поїли, банька – і знову серіал. І отак ми за всі збори серіал і подивились».


Також ексгравець Динамо розповів цікаву історію про Белькивича. Шацьких вперше побачив Валентина в окулярах.


«Перший раз я побачив на зборах, що Белькевич носить окуляри, і кажу: «О, друже, вже що, пора закінчувати кар’єру?», а він: «Ні-ні-ні, спокійно, тільки нікому не кажи». А я йому: «Добре, нічого страшного, буду знати тільки я та ще пів Києва», – сказав Шацьких.