2 лютого 2024 10:46

"Людина "веселкою" перекидала захисників". Український хавбек назвав талановитого гравця, якого втратило "Динамо"

Півзахисник Полісся Артем Козак виступав у академії Динамо до 2016 року, коли переїхав до юнацької команди грецького ПАОКу.


Ексвінгер Металіста 1925 Антон Калайтан, який виховувався в академії київського Арсеналу, в ексклюзивному інтерв'ю для сайту «Український футбол» розповів, як грав проти Козака в матчі команд U-19 Динамо та Арсеналу.

«У тому ж таки Динамо у ті часи виступав Артем Козак, який зараз у Поліссі. Дуже сильний футболіст, який вже тоді сильно виділявся. Він одним із перших із тієї команди поїхав за кордон. Був у грецькому ПАОКу.

Коли нам було ще по 15 років, я казав, що Козак – це топ. Людина «веселкою» перекидала захисників у манежі Динамо. Про що можна казати, якщо він у такому віці не боявся таке виконувати?».

Калайтан висловив думку, що відпустити Козака було втратою для Динамо.

«Думаю, зараз Артем у Поліссі перебуває у найкращій формі, адже має вже немаленький досвід. Мені імпонує його стиль гри. Для мене це завжди був такий собі «український Неймар», тільки шульга. Думаю, Динамо втратило дуже талановитого футболіста», – сказав Калайтан для «УФ».