2 лютого 2024 09:04

"Ліон" не встиг закрити операцію з трансферу Бенрахма, клуб звинуватив у цьому "Вест Хем"

«Ліон» не встиг оформити до дедлайну всі необхідні документи для трансферу півзахисника «Вест Гема» Саїда Бенрахма.


Французький клуб опублікував окрему заяву з цього приводу, у якій повідомив, що причиною став чинний клуб футболіста.

«Клуб висловлює глибоке співчуття з приводу зриву трансферу Саїда Бенрахма з незалежних від нього причин і ставить під сумнів поведінку «Вест Гема», який не завершив необхідні адміністративні процедури, попри всі досягнуті домовленості.

У четвер клуб чекав футболіста в Ліоні, щоб завершити його перехід. До цього моменту двома клубами вже було підписано тимчасову угоду про трансфер і отримано схвалення від DNCG, щоб перехід пройшов гладко і прозоро.

Однак на початок вечора, в той час, як «Ліон» вже ввів всі адміністративні дані на спеціальну платформу ФІФА, «Вест Гем» так і не почав проходити цю технічну процедуру зі свого боку, попри неодноразові нагадування з боку «Ліона» і постійне спілкування телефоном. У зв'язку з цим клуб не зміг запросити міжнародний трансферний сертифікат до дедлайну.

«Ліон» глибоко шкодує про ситуацію, що склалася, і рішення, яке демонструє глибоку неповагу з боку «Вест Гема» до гравця і нашого клубу.

«Ліон» залишає за собою право ініціювати всі відповідні процедури, необхідні для підтвердження угоди в більш пізній термін, і за необхідності притягнути «Вест Гем» до відповідальності», — йдеться у заяві.