29 січня 2024 00:05

Вихід Яремчука не допоміг "Валенсії". "Атлетико" перервав безпрограшну серію команди українця

Матч 22-го туру чемпіонату Іспанії, в якому мадридський Атлетико приймав Валенсію українського форварда Романа Яремчука, відбувся 28 січня і завершився перемогою господарів поля (2:0).


Валенсія програла Атлетіко у виїзному поєдинку 22-го туру іспанської Прімери, який відбувся на стадіоні "Ванда Метрополітано" в Мадриді в неділю, 28 січня (0:2).


Український форвард гостей Роман Яремчук розпочав зустріч на лаві запасних та вийшов на заміну замість нападаючого Франа Переса на 55-й хвилині за рахунку 0:1.


Атлетико мав значну ігрову перевагу протягом першого тайму, але зміг відкрити рахунок лише на п'ятій компенсованій хвилині.


Зірковий французький форвард Антуан Грізманн довгою передачею вивів на ударну позицію бразильського півзахисника Самуеля Ліно, який точно пробив повз грузинського голкіпера Валенсії Георгія Мамардашвілі.


За дві хвилини після виходу Яремчука на поле Атлетико зміцнив свою перевагу. Простріл із правого флангу у виконанні аргентинського захисника Науеля Моліни ударом головою замкнув нідерландський форвард Мемфіс Депай.


На 68-й хвилині Яремчук пробив по воротах голкіпера Атлетико Яна Облака з-за меж штрафного майданчика, словенець здійснив сейв.


Наприкінці поєдинку хавбек господарів Сауль Ніґес заробив жовту картку за грубий фол на українському форварді на своїй половині поля.


Чемпіонат Іспанії 22 тур


Атлетіко – Валенсія – 2:0
Гол:
Ліно, 45+5 (1:0), Депай, 57 (2:0)