28 січня 2024 23:12

ЗМІ: Артета повідомив оточенню, що залишить "Арсенал" наприкінці сезону

Головний тренер лондонського «Арсеналу» Мікель Артета кілька днів тому попередив своє оточення, що він розглядає можливість завершення свого перебування у таборі канонірів після закінчення нинішнього сезону. Про це повідомляє Sport.es.


За інформацією джерела, у Артети контракт з «канонірами» до 2025 року, але минулі роки та напруженість, пережита останніми сезонами, схоже, також позначилися на тренері. Хороші стосунки, які у нього склалися з власниками лондонського клубу, дозволять йому домовитися про можливий догляд за обопільною згодою після закінчення сезону. Мікель уже повідомив про це своє оточення, але на даний момент тренер планує ще подивитися, як розвиватиметься фінальний відрізок цього сезону у виконанні «Арсеналу».

Нагадаємо, раніше про звільнення наприкінці сезону повідомляли головний тренер «Барселони» Хаві та головний тренер «Ліверпуля» Юрген Клопп.


Під керівництвом Артети «Арсенал» завоював три трофеї — Кубок Англії (2019-2020), а також два Суперкубки Англії (2020 та 2023). Також каноніри під керівництвом іспанця стали срібними призерами АПЛ минулого сезону.


Наразі «Арсенал» посідає третє місце у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги, набравши 43 очки за 21 матч чемпіонату. Лідирує Ліверпуль, в активі якого 48 очок за аналогічну кількість ігор.