27 січня 2024 22:47

Іспанські ЗМІ відповіли, чи винен Лунін в пропущеному голі "Реалу": місцева преса описала свій погляд на ситуацію

Іспанські журналісти прокоментували виступ Андрій Луніна у поєдинку із Лас-Пальмасом (2:1) у 22-му турі Ла Ліги. Український воротар отримав хорошу пресу.


Defensa Central – 6


«Він майже не працював у першому таймі, коли мадридці домінували із м'ячем. Не дозволив забити Муніру Ель-Хаддаді через хвилину після початку другого тайму. Нічого не міг зробити з голом господарів».


Marca – 5


«Український воротар матиме ще одну можливість спробувати покласти край суперечці із Кепою Аррісабалагою, якій, здається, немає кінця. У Луніна було дуже мало роботи в перші 30 хвилин.


Зробив приголомшливий сейв на першій хвилині другого тайму. Врятував, грубо відбивши м'яч після удару Муніра. Блискуче. Він нічого не міг вдіяти з голом, бо це був удар з близької відстані».


Mundo Deportivo


«Українець знову вийшов у стартовому складі й, попри пропущений гол, провів хорошу гру».


Sport – 7


«Він нічого не міг вдіяти в моменті із пропущеним голом, оскільки удар від Хаві Муньоса упіймав його на опорній нозі. До цього він виконав майстерний сейв після удару Муніра в епізоді, схожому на гольовий».


Зазначимо, що Реал завдяки даній перемозі вийшов на перше місце у таблиці Ла Ліги. В активі Карло Анчелотті та Ко 54 очки у 21 поєдинку;


Лунін у цій кампанії провів 13 матчів, у яких пропустив 12 голів (п’ять поєдинків «на нуль»);


Свою наступну зустріч мадридці проведуть 1 лютого в гостях із Хетафе у Ла Лізі.