25 січня 2024 21:20

"Мама була проти". Бражко розповів, як потрапив до "Динамо"

Півзахисник «Динамо» Володимир Бражко розповів, як потрапив до київського клубу.


«У 13 років я переїхав. Набрали з «Динамо», я приїхав з тренування засмучений. Настрою не було, чи ще щось. Я приїжджаю ввечері і мені кажуть: «Там дзвонили з «Динамо», хочуть запросити тебе на перегляд в U-14». Мама була проти, бо це дуже далеко, а батько сказав, що треба їхати.


Я поїхав, подивився базу на Нивках, поспілкувався зі селекціонером. Мені сказали приїжджати за тиждень на перегляд і в перший день мені сказали, що мене взяли. А переїзд, то я пізніше переїхав, вже після перегляду, десь за 3 дні.


Так, дуже тяжко було цього року переїжджати. Я дуже сумував за батьками і друзями зі Запоріжжя, але розумів це треба і це краще для моєї кар'єри. Я якраз пішов зі Запоріжжя і там почав розформовуватися клуб. З українських клубів мене хотіли багато. Там «Дніпро» був тоді, вони роки 4 мене хотіли запросити. Я вже давав згоду, але мама сказала «ні» та я не поїхав.


Коли я був у Запоріжжі, то вболівав за «Динамо», а не за «Шахтар». Мама вболівала за «Шахтар», ми завжди рубилися. Зараз всі за «Динамо» вболівають», – сказав Бражко.