20 січня 2024 17:49

Артета про 5:0 з "Пелас": "Арсенал" хоче домінувати у кожній фазі гри та бути найкращою командою на світі. Боротимемося за все у 2-й половині сезону"

Мікель Артета задоволений великою перемогою "Арсеналу" над "Крістал Пелас" (5:0).


«В останні 10 днів у мене були добрі відчуття від роботи команди та її реакції [на поразки]. Це чудові гравці, у нас чудова команда, і сьогодні вона по-справжньому хотіла перемогти. Я зміг це відчути. Ми здобули суху перемогу та забили п'ять голів – саме це нам і було потрібно.

Те, як ми розпочали гру, дуже допомогло, оскільки після голу суперник змушений діяти агресивніше – і залишає більше вільних зон. Ми цим чудово скористалися.

Ми працюємо над кожним компонентом гри та хочемо домінувати у кожній фазі гри. Ми хочемо бути найкращою командою на світі, і для цього треба бути найкращими у всьому. Ми ще можемо додати, тож продовжимо працювати над усім тим, що може зробити нас сильнішим.

Я віддаю перевагу, коли ми виграємо кожен матч, але й зараз маємо гарний момент. Ми маємо другу половину сезону – і ми боротимемося за все. Ми зробимо все, що в наших силах.

Треба зробити так, щоб наші футболісти відчували довіру та впевненість. Якщо вони мають сумніви – це нам не допоможе. Нам подобається наша команда», – сказав головний тренер «Арсеналу» в ефірі TNT Sports.