20 січня 2024 11:21
2

Джерело: Перес незадоволений грою Луніна

Помилка українського голкіпера мадридського Реала Андрія Луніна у матчі 1/8 фіналу за Суперкубок Іспанії проти Атлетико може коштувати йому місця у команді.

За інформацією каталонського видання El Nacional, президент Реала Флорентіно Перес залишився розлюченим грою українця, яка коштувала клубу трофея.

Повідомляється, що Кепа Аррісабалага та Лунін так і не зуміли гідно замінити основного воротаря Тібо Куртуа, помиляючись один за одним.


"Враховуючи цю ситуацію, Перес може вирішити відмовитися від обох гравців наприкінці сезону, щоб шукати запасного воротаря вищого рівня, який може запропонувати більше гарантій, коли Куртуа, який повернеться до стартового складу сезону 2023/24, буде недоступний".


Раніше з'являлася інформація, що у Реалі хочуть продовжити контракт із українцем, який може нав'язати конкуренцію Куртуа. Також повідомлялося, що Андрієм цікавиться лондонський Челсі та мюнхенська Баварія.

У Андрія тільки но почало щось виходити. В двох голох винен був Рюдігер. А в решті 2-х...ну так, часткова вина Андрія є, але треба можливо спершу питання поставити всій лінії захисту, коли Грізман просто як від стоячих пішов...?
Але Андрію бажано змініти чемпіонат. Баварія - не самий поганий варіант. Ноєр вже віковий і не вічний. Хаві Алонсо міг би до нього знайти підхід
Андрей!Ты-классный воротник!Не давай издеваться над собой_вали из Реала и станешь основным в топчемпионате....