20 січня 2024 11:06

Онуоха про сутичку з Ібрагімовичем: "Він принижував МЛС, а навколо нього та інших зірок танцювали. Але я дав йому відсіч, думаю, він поважав мене за це"

Недум Онуоха висловився про поведінку Златана Ібрагімовича під час гри у МЛС.


Англійський захисник виступав за "Реал Солт Лейк", шведський форвард - за "Лос-Анджелес Гелаксі". 2019-го у них сталася сутичка спершу на полі, а потім у підтрибунному приміщенні.

«Усі ми знаємо про кар'єру Златана, де він грав, які голи забивав. Ми представляємо його в «Інтері», «Мілані» або десь ще – граючим чудово.


Я опинився в МЛС через рік після його приходу, і там він говорив так само багато, як завжди. Він сказав: "Я як "Феррарі" серед "Фіатів". І я думав: ти говориш про лізу, вияви повагу.


Хлопець поруч зі мною, гравець МЛС, сміявся до упаду, говорячи: «Він такий кумедний, правда ж?» Я сказав йому: «Йоу, він каже про тебе. Чому тебе це влаштовує?


Що Златан робив, коли був у МЛС? Він забив багато голів, але завжди принижував лігу, принижував її. Будь-кого, у кого справи йшли добре, він намагався принизити.

І ось я вперше граю проти нього. М'яч закидають верхи, я стою позаду Златана, і він хапає мене за шию і жбурляє на землю. І ось я лежу на газоні і дивлюся на нього такою: «Що ти робиш?». А він: "Вставай". Я йому: "З ким ти так розмовляєш?" Я встаю і вимовляю йому ці слова в обличчя, називаю його по-різному. Решту матчу ми граємо один проти одного, і щоразу, коли він припускається помилки, я сміюся. Ми сміялися один з одного.


Ібрагімович накачував команду. Вона страждала в захисті, а він просто стояв у центрі поля і кричав про те, які всі погані. Він казав: «Ви ні на що не здатнi, ви, хлопці, ганьба, просто катастрофа». Він не керував командою, а просто стояв там. Люди, які грали з ним у МЛС, грали зі страхом, бо боялися його засмутити.

І ось наприкінці матчу він забиває. Я такий: «Боже правий». А він наближається прямо до мого обличчя і сміється.

Особливість МЛС у цьому, що це танцюють навколо цих зірок. Ми програли, всі знають, що я мав розбіжності зі Златаном, а в моїй команді є хлопець, який намагається сфотографуватися з ним на полі.


Я повернувся до роздягальні. Я на взводі – гра пройшла не так, як хотілося, я вперше грав проти Златана, ми мали перемогти. Через дві хвилини Ібрагімович зайшов до нас у роздягальню і спитав: Ти вже заспокоївся? Я його не знаю і знову йому кажу: «Та з ким ти говориш?» Я тисну на нього, мене підтримую кілька хлопців, які кажуть йому «забирайся, чорт забирай» або щось у цьому роді. Ми оглядаємося – до нього підійшли лише ми троє, решта просто в шоці.


Я був першим, хто виступив проти Златана і після цього інші люди робили це. Наступного разу, коли ми грали проти них, я був готовий до війни. І коли я побачив його, він спитав, як у мене справи.


Я думаю, він поважав мене за те, що я підійшов до нього, тому що багато хто не став би чинити опір. Я розчарований, тому що в нього одна з найкращих кар'єр, але він також каже речі, які знайомі мені люди ніколи ні про кого не скажуть», – розповів Онуоха на ютуб-каналі FilthyFellas.