20 січня 2024 10:40

Бені МАКУАН: "Перемога 3:2 над "Динамо" – емоційно чи не найкращий момент для "Полісся"

Півзахисник "Полісся" Бені Макуан розповів про матчі з українськими топ-командами.


– Кажуть, що гранди – це дзеркало футболу. Якщо так, що ви побачили в матчах проти провідних команд України та, зокрема, найкращих правих захисників УПЛ, які були вашими візаві?


– Це були важкі матчі. Перемога 3:2 над Динамо – емоційно чи не найкращий момент для Полісся. Це загальновідома команда, в усій Європі Динамо знають, а наша команда дуже яскраво зіграла й виграла. Я дуже старався також бути корисним у цій грі, вдалося зіграти краще, ніж проти Шахтаря. І в цьому прикрість – із Шахтарем теж грати було дуже цікаво (0:0 в підсумку), і якби вдалося перетнутися з цими суперниками за кращої погоди на літньому полі, було б ще цікавіше. Дуже якісні гравці, гарна комбінаційна гра.


Згоден з вами, що показові матчі були проти Динамо та Шахтаря. Проте не стану їх виділяти, бо не менш важливими були очки, здобуті й проти інших команд. Так само не скажу про своїх суперників на фланзі – хто був найкращим. Мені ніколи не було ще легко в УПЛ. Якби я не готував якісь сюрпризи для суперників, не імпровізував, мені б не вдалося досягнути успіху в Поліссі. Тому що захисники у вас в Україні напрочуд сильні, вони гарно навчені, грамотно протидіють гравцям різного типу. З ними доводиться в кожному матчі показувати все, на що здатен.


Фото: ФК "Полiсся"