20 січня 2024 08:32

"Обіцяють, але не роблять". Емерік Ляпорт розкритикував чемпіонат Саудівської Аравії

Захисник «Аль-Насра» Емерік Лапорт розкритикував рівень професіоналізму в саудівській Про-Лізі.


«Є велика різниця з Європою. Тут нам не надали надто багато можливостей. Насправді тут є багато незадоволених гравців, але це добре, тому що ми продовжуємо покращувати це кожен день. Можливо, у майбутньому ситуація трохи покращає. Наразі для них є чимось новим, що за їхні клуби виступають європейські гравці з великим послужним списком. Можливо, поки що вони просто не звикли до цього і повинні адаптуватися.


Тут є недоліки у всіх сенсах, це стосується й повсякденного життя. Вони до всього ставляться легковажно. Вимоги, які ви ставите, їх не хвилюють. Вони грають за своїми правилами. Ви домовляєтеся про одне, а потім вони не виконують обіцяне, хоч контракт уже підписано. Вони сваряться з тобою. Це проблема, якої немає в Європі», — наводить слова Лапорти AS.

Нагадаємо, Лапорт перейшов до «Аль-Насру» минулого літа. Цього сезону захисник взяв участь у 22 матчах у всіх турнірах, у яких він відзначився одним голом та двома результативними передачами. Діюча трудова угода гравця з клубом розрахована до літа 2026 року. Згідно з інформацією, представленою на порталі Tra