15 січня 2024 11:00

"Стає сірим кардиналом українського футболу": експерт розповів про нового таємного агента Мудрика

Фото - ua.depositphotos.com


Вінгер національної збірної України та лондонського Челсі Михайло Мудрик змінив свого агента. Наразі представником інтересів футболіста є його близький товариш.


Експерт з українського трансферного ринку Олег Авдиш розповів про те, хто наразі є представником інтересів вінгера лондонського Челсі Михайла Мудрика.


«Не знаю наскільки його можна назвати агентом, але у Мудрика є доволі близький товариш, якого звати Микита. Він вже мешкає в Лондоні певний період часу».

Також Авдиш розповів, що Микита, який наразі є близьким до Мудрика, може вважатися одним з сірих кардиналів українського футболу.


«На домашньому матчі Лондон Лайонс (баскетбольна команда – прим. «УФ») в ряд сиділи Міша, його фітнес тренер Діма Чаповський і якраз той таки Микита. От він зараз і стає одним із сірих кардиналів українського футболу, бо мати такого гравця дорівнює половині гравців, які представляють агенцію Pro Star (при всій повазі)».


Також Авдиш зазначив, що в майбутньому на Мудрика має чекати підписання контракту з агенцією, яка має світове ім'я.


«Наскільки я знаю, то там є реальна довіра та дружба між ними. Думаю, що шлях Михайла це підписатися з якимось сильними світовими гравцями цього ринку», – розповів Авдиш у ютуб-програмі «ТаТоТаке».