11 січня 2024 16:55

Бербатов про конфлікт Санчо і тен Хага: "Коли скаржишся і робиш ситуацію публічною, проявляєш неповагу до тренера. За Фергюсона Джейдон ніколи не дозволив би собі такого"

Дімітар Бербатов висловився про конфлікт Еріка тен Хага та Джейдона Санчо.


Після тривалого конфлікту вінгер перестав грати за «Манчестер Юнайтед» і пішов у найм у «Боруссію» Дортмунд.


«Коли скаржишся і робиш ситуацію публічною, як у випадку з Санчо, виявляєш деяку неповагу до тренера. Звичайно, тренер ухвалить радикальне рішення і якимось чином покарає тебе.


Якби сер Алекс усе ще був тут, чи став би Санчо робити те, що зробив зараз? Я так не думаю. Він ніколи не дозволив би собі зробити щось подібне.


Тен Хаг, мабуть, любить, щоб усе відбувалося так, як хочеться йому, і він показав це в ситуації з Роналду. Йому вочевидь подобається дисципліна. І коли Санчо зробив щось образливе, можливо, частково порушивши цю дисципліну, тренер, звісно, скаже щось чи, можливо, усуне від команди.


Серу Алексу було простіше контролювати все, тому що це сер Алекс, який виграв і досяг всього. Але він, мабуть, працював, щоб стати сером Алексом Фергюсоном. Коли щось подібне відбувається зараз з тренером, який працює рік, це означає, що його авторитет не такий сильний», – сказав колишній нападник «Манчестер Юнайтед».