8 січня 2024 22:20

"По суті, я водій таксі". Де Брюйне розповів про час із сім'єю під час травми

Півзахисник "Манчестер Сіті" Кевін Де Брейне розповів про своє життя під час відновлення після операції. Нагадаємо, бельгійський півзахисник отримав травму 11 серпня 2023 року, у матчі 1-го туру АПЛ із «Бернлі» (3:0) і не грав до січня 2024 року.


«Можливо, це було корисно, щоб трохи освіжитися — жодних нових захоплень, але було приємно приводити сина та доньку на їхні тренування та дивитися на їхні ігри, на те, чим вони займаються. Я зміг поїхати у відпустку, чого ніколи не буває протягом року. Крім того, я багато працював.


Коли в тебе троє дітей віком від трьох до семи років, не так багато можна зробити — по суті, я водій таксі! Але це мені подобалося. Думаю, їм сподобалося, що тато може дивитися ігри, і тепер господині (дружині Де Брейне. — Прим.) і решті буде складніше працювати по всій програмі», — наводить слова Де Брейне The Telegraph.

32-річний Де Брейне виступає за «Манчестер Сіті» упродовж восьми років (з 2015 року). Минулого сезону хавбек провів за «городян» 49 матчів у всіх турнірах, у яких відзначився 10 голами та 29 результативними передачами. Контракт гравця із нинішнім клубом діє до кінця червня 2025 року. Орієнтовна вартість футболіста, за даними інтернет-порталу Transfermarkt, – 60 млн. євро.