8 січня 2024 10:42

Ребров назвав команди УПЛ і тренерів, які його вразили після першого кола: "Динамо" в списку немає

Сергій Ребров в ексклюзивному інтерв’ю для сайту Sport-express.ua розповів, чому Кривбас та Дніпро-1 знаходяться серед лідерів турнірної таблиці УПЛ.


«Кривбас в цьому сезоні показує зрілу та якісну гру. Так само і Дніпро-1. Багато команд-несподіванок. В будь-якій команді, де працює Юрій Вернидуб, є дисципліна.

Я бачу, за рахунок чого вони опинилися серед лідерів. Кожен гравець розуміє, що від нього вимагається в атаці та обороні».

Фахівець зізнався, що йому подобається стиль футболу, який Руслан Ротань намагається поставити в ФК Олександрія.

«Та ж Олександрія перебуває не на своєму місці. Вони грають в цікавий футбол. Проблема полягає в тому, що вони багато пропускають, але це відкритий футбол.

Мені подобається те, що намагається прищепити своїй команді Руслан Петрович».

Відзначив наставник збірної України львівський Рух та гру, яку команда демонструє.

«В першому колі сподобався Рух тим, що вони не мають багато зірок. В них багато гравців, які представлені в різних збірних. Вони показують динамічний футбол, постійно пресингують. Вони багато пропускають, але мені подобається той стиль, який вони намагаються зробити».

Згадав тренер синьо-жовтих і про Романа Григорчука та одеський Чорноморець.

«Віддаю належне Роману Григорчуку та його Чорноморцю. Вони розуміють, за рахунок чого можуть набирати очки. Наскільки їх вистачає грати один в один, стільки і грають. Коли вже бракує сил грати важкувато», — сказав Ребров.