5 січня 2024 22:26

"Баварія" вирішила призначити Алонсо у майбутньому, у Тухелі сумніваються. Хабі хоче попрацювати з мюнхенцями, "Реалом" та "Ліверпулем" у ході кар'єри

"Баварія" хоче призначити Хабі Алонсо тренером, стверджує Relevo.


За даними джерела, керівництво мюнхенського клубу вражене роботою, яку 42-річний іспанець робить у «Байєрі», і хочуть, щоб він змінив Томаса Тухеля на посаді головного тренера.


Справа не тільки в результатах, яких Алонсо досяг цього сезону. «Баварію» також залучають його методи та знання клубу, в якому він провів останні три роки кар'єри. Ще "Баварія" хоче скористатися тим, що "Реал", ще один фаворит у боротьбі за Хабі, продовжив контракт із Карло Анчелотті до 2025 року.


Алонсо приваблює ідея про продовження кар'єри у Бундеслізі. Одна з його цілей – попрацювати у всіх трьох топ-клубах, де він грав. Це «Баварія», «Реал» та «Ліверпуль».

Час призначення залежатиме від результатів команди, але у «Баварії» вже зараз сумніваються у Тухелі. Томас втратив довіру до деяких членів ради директорів. Його іміджу пошкодили болючі поразки – 1:2 у Кубку Німеччини від «Саарбрюкена» з 3-го дивізіону та 1:5 від «Айнтрахту» у чемпіонаті.


Щоб змінити ставлення до себе, Тухелю потрібно виграти Бундеслігу та добре виступити у Лізі чемпіонів.


Однак, хоч би що трапилося в майбутньому, призначення Хабі Алонсо вже внесено до планів «Баварії». Наголошується, що червень стане ключовим місяцем для вирішення цього питання.

"Байєр" - єдина команда без поразок у топ-5 ліг Європи. У команди Алонсо 22 перемоги та 3 нічиї в цьому сезоні.