5 січня 2024 19:38

Поліція встановила, що друг дитинства Погба був організатором його викрадення. Він виставляв себе постраждалим

Друг дитинства Поля Погба організував його викрадення у березні 2022 року.


У ході розслідування Адама К. стверджував, що він, як і півзахисник «Ювентуса», який зараз усунений через позитивну допінг-пробу, є жертвою зловмисників. За його свідченнями, він також перебував у квартирі, куди Погба привезли люди, які вимагали у нього 13 млн. євро. Адама заявив, що там його пограбували люди, озброєні автоматами Калашнікова. Сам футболіст мав сумніви щодо ролі Адама в цій справі.


Як пише L’Équipe, у вересні 2023-го поліція отримала доступ до записів телефонних розмов, які свідчать про те, що Адама був організатором викрадення.


Приблизно за 10 днів до викрадення Адама К. сказав Мамаду М., ще одному другу Погба, у повідомленні в WhatsApp: «Ви маєте бити сильно!» Крім того, Адама говорив, що краще вимагати у футболіста «25 мільйонів». Потім чоловіки домовилися визначитися з планом дій якнайшвидше і переконатися в тому, що «кожен зіграє свою роль».


Нагадаємо, Поль розповів поліції, що у березні 2022 року його друзі дитинства та двоє озброєних чоловіків у капюшонах заманили його до квартири в Парижі та зажадали 13 млн євро за те, що протягом 13 років таємно забезпечували його безпеку. У них були гвинтівки M16 та автомати. Зловмисники звинувачували Погба у тому, що той перестав допомагати, розпочавши професійну кар'єру футболіста. Погба відмовився платити, але у квітні все ж таки передав 100 тисяч євро якомусь Бабакару.