25 грудня 2023 21:25

"Евертон" продасть Миколенка? В Англії повідомили останню новину з табору ліверпульської команди

Евертон продовжує страждати через фінансові проблеми та у січні може бути вимушений продавати футболістів через збитки. Відомо, чи є у списку на відхід Віталій Миколенко.


В цьому сезоні фінансові проблеми одна за одною заважають Евертону досягти бажаних результатів.


Спочатку ліверпульський клуб був оштрафований на 10 очок за порушення правил ФФП АПЛ через перевищення дозволених збитків, а тепер журналіст Пол Браун повідомив про нові потрясіння.


За інформацією джерела, яку він розповів виданню GiveMeSport, Евертон у січні може бути вимушений продати декількох футболістів заради фінансової стабільності.


Однак, український лівий захисник Віталій Миколенко не значиться у списках мерсисайдців на відхід. Натомість, там є центрбек Джаррад Брантвейт.


Про це вже повідомив інсайдер Дін Джонс, зазначивши, що Евертон встановив стартову ціну у 50 мільйонів фунтів на свого захисника.


Також розглядається можливий продаж Майкла Кіна та Бена Годфрі, однак головний тренер команди Шон Дайч не горить бажанням відпускати цих гравців.

«Я не думаю, що він хоче, щоб хтось із цих гравців був проданий у січні. Через те, що відбувається за лаштунками клубу, і стан фінансів Евертона, не виключено, що їм доведеться продати їх у січні, щоб принести трохи грошей у клуб.


Але якщо це станеться, я думаю, що це буде примусовий продаж, а не той, який Шон Дайч особливо хоче зробити», – сказав Браун.