23 грудня 2023 21:32

"Арсенал" зіграв унічию з "Ліверпулем" у битві лідерів АПЛ, Зінченко дозволив забити Салаху

Центральний поєдинок 18-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому Ліверпуль приймав Арсенал з українським захисником Олександром Зінченком у складі, відбувся 23 грудня і завершився внічию (1:1).


Арсенал зіграв унічию з Ліверпулем у виїзному матчі 18 туру чемпіонату Англії, який пройшов на стадіоні «Енфілд Роуд» у суботу, 23 грудня (1:1).


Олександр Зінченко вийшов у стартовому складі гостей на позиції лівого захисника та провів повний матч.


Лондонська команда вийшла вперед уже на дев'ятій хвилині зустрічі – бразильський центрбек Габріель ударом головою замкнув навіс зі штрафного у виконанні капітана «канонірів», норвезького півзахисника Мартіна Едегора.


У середині першого тайму Ліверпуль відігрався – Мохамед Салах прийняв м'яч на фланзі після довгої діагональної передачі від захисника Трента Олександра-Арнольда, легко обіграв Зінченка та точно пробив у ближній кут воріт Давида Райї.


На 60-й хвилині Зінченко пробивав по воротах Ліверпуля з-за меж штрафного майданчика, але м'яч пролетів вище за перекаладину.


Незабаром Салах у контратаці віддав передачу на Олександра-Арнольда, який пробив із близької дистанції, але м'яч влучив у перекладину воріт Арсеналу.

У результаті команди так і не змогли більше забити м'яч у ворота суперника та розійшлися нічиєю.

Чемпіонат Англії 18 тур


Ліверпуль – Арсенал – 1:1
Голи:
Габріель, 4 (0:1), Салах, 29 (1:1)