23 грудня 2023 19:05

"Борнмут" із Забарним вирвав перемогу над "Ноттінгем Форест" у більшості: "вишні" продовжили безпрограшну серію

Поєдинок 18-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому Ноттінгем Форест приймав Борнмут з українським захисником Іллею Забарним у складі, відбувся 23 грудня та завершився перемогою гостей (3:2).


Борнмут здобув вольову перемогу над Ноттінгем Форест у виїзному матчі 18 туру чемпіонату Англії, який відбувся в суботу, 23 грудня (3:2).


Українець Ілля Забарний провів повний поєдинок на позиції центрального захисника гостей.

Господарі залишились у меншості у середині першого тайму. Івуарійський захисник Віллі Болі отримав дві жовті картки та достроково залишив поле на 23-й хвилині.

Борнмут захопив ігрову ініціативу, але не зміг створити велику кількість гольових моментів у першому таймі.


Одразу після перерви Ноттінгем Форест зненацька відкрив рахунок. Борнмут втратив м'яч на своїй половині поля, і новозеландський форвард Кріс Вуд вивів на ударну позицію шведського нападаючого Ентоні Елангу.


Гості відігралися через чотири хвилини. Аргентинський захисник Маркос Сенесі навісив з лівого флангу, а нападник Домінік Соланке пробив головою в дальній кут воріт.


Через вісім хвилин Соланке забив другий м'яч, замкнувши ударом з лінії воротарського майдану знижку датського хавбека Філіпа Біллінга.


На 74-й хвилині Вуд виграв верхову боротьбу у Забарного та зрівняв рахунок ударом головою після навісу з кутового з правого флангу.


Борнмут вирвав перемогу на четвертій компенсованій хвилині. Соланке ударом головою замкнув навіс Сміта з правого флангу та оформив хет-трик.


Чемпіонат Англії 18 тур


Ноттінгем Форест – Борнмут – 2:3
Голи
: Еланга, 46 (1:0), Соланці, 50 (1:1), Соланці, 58 (1:2), Вуд, 74 (2:2), Соланке, 90+4 (3:2)