21 грудня 2023 22:06

Довбик забив з пенальті, "Жирона" втратила перемогу у матчі з "Бетiсом"

У матчі 18-го туру іспанського чемпіонату Бетіс приймав каталонську Жирону, за яку виступають Артем Довбик та Віктор Циганков. Поєдинок закінчився в нічию 1:1. український нападник відзначився голом з пенальті.


Артем Довбик з'явився у стартовому складі Жирони на матч проти Бетіса, а Віктор Циганков знову залишився поза заявкою, адже має пошкодження.


В першому таймі команди обмінювалися небезпечними моментами. Спочатку Савіо, після навісної передачі, підхопив м'яч у штрафному майданчику та швидко завдав удару в нижній лівий кут воріт. Із цим ударом впорався Руй Сілва.


Потім Бетіс декілька разів був близький, щоб забити м'яч, але саме господарі помилилися першими. В кінцівці першого тайму команда Мічела заробила пенальті. Вирок впевнено реалізував Артем Довбик.


На перерву команди пішли за переваги команди Мічела.


Довбик мав момент на початку другого тайму. Він підхопив ювелірний пас у штрафному майданчику та спрямував м'яч далеко вбік від правої стійки.


Українець відіграв трохи більше години і був замінений на капітана жиронців Стуані. За 63 хвилини на полі українець отримав оцінку 7.1 від аналітичного порталу SofaScore та заробив жовту картку в першому таймі. Цей бал увійшов до трійки найкращих у команді Мічела.


Однак Жирона пропустила на 89-й хвилині. Песселья опинився в потрібному місці в потрібний час і зіграв на добиванні, відправивши м'яч у ліву дев'ятку

Більше команди не забивали і Жирона здобула лише одне очко.


Ла Ліга, 18-й тур


Бетіс — Жирона — 1:1

Голи: Песселья, 88 - Довбик, 39 (пен)