21 грудня 2023 16:56

Скандал зі стадіонами в Ужгороді: постраждати може не тільки "Минай", а і "Зоря" – вся надія на Шевченка

Після скасування через темряву календарного поєдинку чемпіонату УПЛ «Минай» – «Динамо» дирекції «Миная» та «Авангарду» одержали лист за підписом першого віцепрезидента УАФ Анатолія Дем'яненка про те, що якщо до першого лютого 2024 року не буде вирішене питання зі штучним освітленням, то ці стадіони не зможуть приймати матчі УПЛ. Таким чином, йдеться не лише про футболістів «Минаю», а й ще кількох команд, зокрема, «Зорі», для яких «Авангард» був домашньою ареною.


Як стало відомо Sport.ua, в найближчій перспективі керівництво стадіону «Авангард» в Ужгороді та «Минай-арени» не планують вирішувати питання зі штучним освітленням цих спортивних споруд.


За інформацією нашого джерела, зацікавлені закарпатські організації переконані, що витрачати багатомільйонні кошти (більше 10 мільйонів грн), яких і так дуже бракує під час воєнного стану на удосконалення інфраструктури стадіонів – недоречна розкіш. Тому в «Минаї» та Ужгороді зберігають спокій й з нетерпінням чекають перемоги на позачерговому Конгресі УАФ 25 січня 2024 року Андрія Шевченка й сподіваються, що він своїм рішенням дозволить й надалі проводити тут поєдинки УПЛ, як це зробила атестаційна комісія УАФ перед початком сезону.