21 грудня 2023 13:43

Анчелотті провів ще одну особисту розмову з Луніним

Головний тренер мадридського «Реала» Карло Анчелотті провів особисту розмову з українським воротарем Андрієм Луніним, повідомляє видання Realmadrid Confidencial.


За підсумками розмови, 24-річний голкіпер ясно дав зрозуміти італійцю, що збирається залишитися в команді як мінімум до кінця сезону. Його не лякає, що на папері першим номером досі є Кепа. Андрій зосереджений на роботі над собою і готовий показати свої здібності тренеру.


Нагадаємо, контракт Луніна з «Реалом» офіційно діє до 2024 року, хоча в ЗМІ з'являлася інформація про таємне продовження угоди до кінця сезону 2024/25.


«Поки Кепа залишається в основі, він повинен остерігатися рішення Луніна залишитися в команді і показати себе. Голод гравця, якому нічого втрачати, може здивувати всіх і кожного, а голод гравця, який хоче досягти успіху, є паливом для досягнення великих цілей, хоча тільки час покаже результат», – йдеться в завершенні статті.


Раніше Карло Анчелотті заявив, що в матчі проти «Алавеса» у стартовому складі вийде Кепа, а не Лунін. Гра відбудеться вже сьогодні, 21 грудня о 22:30 за київським часом.