20 грудня 2023 11:07

Тренери "Реала" чекають на захисника на заміну Алабі взимку. Але грошей на новачка буде мало

"Реал" розробляє план дій на ринку з урахуванням травми Давида Алаби.


Захисник отримав розрив передньої хрестоподібної зв'язки лівого коліна. Як очікується, він пропустить до 9 місяців і не зіграє цього сезону і на Євро-2024.


Раніше повідомлялося, що "Реал" не підпише центрального захисника на місце Алаби і розраховує на Начо Фернандеса, Антоніо Рюдігера та Орельєна Тчуамені.


Як пише The Athletic, «Мадрид» з обережністю підходить до витрат у січні, а також побоюється, що розмови про бажання підписати новачка позначаться на ціні. "Ще рано", - сказало джерело в керівництві "Реала".


Джерела, близькі до тренерського штабу, вважають, що «Мадрид» підпише нового захисника взимку з огляду на той факт, що команда втратила двох основних гравців, які виступають на цій позиції, і не має хороших альтернатив у запасі чи резервній команді.


При цьому джерела, близькі до скаутського відділу «Реала», вважають, що сума, доступна для купівлі нового захисника, буде обмеженою, оскільки клуб працює над реконструкцією «Сантьяго Бернабеу» і витратив дуже велику суму на Джуда Беллінгема минулого літа. Також враховується тривалий інтерес "Реала" до окремих гравців.