19 грудня 2023 21:59

"Манчестер Сіті" розгромив "Ураву Ред Даймондс" та вийшов у фінал клубного чемпіонату світу

Фото - ua.depositphotos.com


У другому півфіналі Клубного чемпіонату світу між собою зустрілися англійський Манчестер Сіті та японська Урава Ред Даймондс. Перші взяли участь в цьому турнірі на правах тріумфаторів Ліги чемпіонів УЄФА, тоді як другі — в якості переможців Ліги чемпіонів Азії.


Підопічні Хосепа Гвардіоли повели в рахунку наприкінці другого тайму після того, як Маріус Хейбротен відзначився автоголом, проте це стало лише початком кінця для японського колективу.


На 52-ій хвилині Матео Ковачич подвоїв перевагу Манчестер Сіті після передачі Кайла Вокера, а вже на 59-ій Бернарду Сілва довів рахунок до розгромного та встановив підсумковий результат на користь своєї команди — 3:0.


У фіналі КЧС Манчестер Сіті очікує зустріч з бразильським Флуміненсе, а Урава Ред Даймондс зіграє у матчі за третє місце з єгипетським Аль-Ахлі Каїр. Обидва поєдинки відбудуться 22 грудня.


"Урава Ред" Японія – "Манчестер Сіті" 0:3


Голи: Хойбротен 45+1 (авт.), Ковачич 52, Сілва 59


"Урава Ред": Нісікава – Секіне, Шольц, Хойбротен, Акімото – Іто (Огівара 57), Івао (Сібато 78) – Окубо (Схалк 57), Ясуї, Койзумі – Канте (Лінссен 64)


"Манчестер Сіті": Едерсон – Аке, Аканджі (Гвардіол 65), Вокер – Гріліш, Ковачич, Родрі (Філліпс 77), Стоунз (Гомес 77), Фоден (Альварес 65) – Сілва (Бобб 64), Нунеш


Попередження: Аканджі 24, Нунеш 83