17 грудня 2023 09:49

"Нагадав Тоні, що має німецький паспорт". Нагельсманн - про повернення Крооса до збірної

Головний тренер німецької національної команди Юліан Нагельсман відповів на запитання, чи існує ймовірність того, що півзахисник мадридського «Реала» Тоні Кроос повернеться до бундестіму напередодні чемпіонату Європи 2024 року, який пройде в Німеччині.


«Ми не мали предметної розмови на цю тему. Ми говорили про збірну загалом, про враження Тоні від її гри. Однак я вірю, що кожен гравець збірної Німеччини вважає за важливе зіграти на домашньому чемпіонаті Європи. Звичайно, я багато говорю з ним про футбол. Також я сказав йому: «Наскільки мені відомо, у тебе, як і раніше, є німецький паспорт, і ти все ще можеш проявити себе якнайкраще». Якщо він продовжить виступати на високому рівні, можливо, зателефоную йому ще раз», - наводить слова Нагельсмана Kicker.


Нагадаємо, Кроос оголосив про завершення кар'єри у збірній Німеччині влітку 2021 року, після того, як у 1/8 фіналу чемпіонату Європи 2020 року німецька національна команда програла Англії (0:2). Кроос дебютував у бундестім у 2010 році. За цей період він взяв участь у 106 матчах за збірну, у яких відзначився 16 голами. У складі своєї національної команди футболіст став чемпіоном світу у 2014 році.