16 грудня 2023 16:25

Хаві дав "Барсі" два вихідні після 1:0 з "Атлетіко", а за 3 дні до 2:4 від "Жирони" водив гравців у картинг. Це розлютило Лапорту

Жоан Лапорта незадоволений деякими методами Хаві.


Як пише OK Diario, президентові «Барселони» зовсім не сподобалося те, що тренер дав гравцям два вихідні після перемог над «Порту» (2:1) та «Атлетіко» (1:0), а також провів так зване «невидиме тренування». у картинзі.


Минулого четверга, 7 грудня, Хаві повів команду в картинг. Подібний вид спільного дозвілля нерідко практикується тренерами – вважається, що так зміцнюється довіра між гравцями та знижується тиск.


Через три дні, 10 грудня, «Барселона» програла «Жироні» вдома, пропустивши чотири голи.


Наступного дня після цієї гри "Барса" опублікувала заявку на матч з "Антверпеном", і в ній не було Роберта Левандовського, Ілка Гюндогана та Рональда Араухо. Тоді в ситуацію втрутилися Лапорта та Деку – на їхню вимогу Хаві змінив заявку.


Як пишуть El País та The Athletic, проводити заняття у картинзі вирішив саме Хаві. Зважаючи на те, що у вівторок та середу у гравців були вихідні, «Барса» не тренувалася кілька днів поспіль.


Нагадаємо, що Хаві не включив Левандовського, Гюндогана та Араухо до заявки, пояснивши це тим, що їм потрібен відпочинок.