16 грудня 2023 09:35

Маурісіо Почеттіно – про "Челсі": "У такому проєкті 4-5 місяців – це ніщо"

Головний тренер «Челсі» Маурісіо Почеттіно вірить, що команді вдасться подолати проблеми, які виникли на початку сезону.


«Якщо я тут, то тільки тому, що власники довіряють мені. Якщо в якийсь момент вони перестануть це робити – не хвилюйтеся, ви мене тут не побачите.


Припустимо, у нас є хороші працівники, які будують дім, хороші архітектори. Найкраща фірма, архітектори дуже креативні та хороші, і це вже доведено.


Але коли ви хочете щось побудувати – вам потрібен міцний фундамент, на який іноді впливають обставини. Ви риєте яму, а там вода, і це не вина фірми. Просто несподівана ситуація, яка відкладає можливість рухатися швидше, ніж ви очікували.


Ви питаєте мене про Нкунку, який буде як нове підписання, тому що ми використовували його тільки під час передсезонки. Лавіа буде готовий через 7-10 днів. Це два гравці, які досі не дебютували.


Є Чілвелл і Фофана, яким, можливо, потрібно більше часу на відновлення. Нам потрібні ці додаткові 2-4 гравці, які або є ключовими для нас, або ще не дебютували.


Звичайно, коли на тебе звалюються якісь речі, то стає нелегко, але крок за кроком ми прийдемо до мети. У такому проєкті 4-5 місяців – це ніщо», — сказав Почеттіно.