15 грудня 2023 21:11

"Інтер" узгодив продовження контрактів з Дімарко, Мхітаряном і Мартінесом

Інтер збирається оголосити про продовження контрактів з Федеріко Дімарко, Генріхом Мхітаряном і Лаутаро Мартінесом - повідомляє ресурс La Gazzetta dello Sport.


Віце-чемпіон Італії планує оголосити це до 6 січня 2024 року.


Лаутаро та Дімарко продовжать угоди до 2028 року. Аргентинський форвард стане найбільш високооплачуваним гравцем у команді з новою зарплатою у розмірі 8 мільйонів євро на рік плюс бонуси, Федеріко також підпише контракт до 2028 року з підвищенням зарплатні з наступного сезону. Зараз італійський захисник отримує 2,2 мільйона євро за сезон, але з 2024 по 2025 роки зароблятиме 4 мільйони євро на рік.

Генріх підпише свій новий контракт дещо пізніше, тому що його агент Рафаела Пімента залишилася за кордоном із іншими зобов’язаннями по роботі та буде в Мілані наступного тижня, щоб підписати нову угоду з вірменським півзахисником.

Контракт Мхітаряна завершується в червні 2024 року, але екс-півзахисник Манчестер Юнайтед погодився продовжити його до 2025 року з опцією продовження на наступний сезон. Нова сума його зарплатні складе 4 мільйони євро.

Інтер зіграє з Лаціо у наступному турі Серії А.