13 грудня 2023 20:31

Захисник "Вулверхемптона" Кастро відсторонений від команди - гравець влаштував погром

Захисник "Вулверхемптона" Хонні Кастро відсторонений від команди. За даними The Athletic, інцидент стався минулого тижня. Під час тренування Хонні Кастро вдарив ліктем 20-річного Таванду Чіреву, який вступив із ним у єдиноборство.


Один із членів тренерського штабу "Вулверхемптона" спробував припинити сутичку між гравцями, але Кастро плюнув у нього, після чого йому наказали покинути тренувальне поле. Після інциденту Кастро розгромив кімнату відпочинку на тренувальній базі, розбив телевізор і зламав стіл.


Повідомляється, що 29-річний захисник відсторонений від тренувань з основною командою щонайменше до кінця січня, незважаючи на вибачення, які він приніс на зустрічі з керівництвом "Вулверхемптона". Не виключено, що Кастро покине клуб у найближче трансферне вікно.


- Він зможе тренуватися і грати за молодіжну команду, щоб зберегти форму, якщо захоче. Знаючи його, я думаю, що він так і вчинить. Цей хлопець здорово допоміг клубу. Один інцидент не визначає його, як людину. Але ми повинні рухатися вперед заради всього колективу. Має сенс відкласти це до кінця січня, тому що за цей час багато що може змінитися - ми поговоримо ще раз і вирішимо, як діяти далі, - сказав спортивний директор клубу Метт Хоббс.