11 грудня 2023 14:31

Почеттіно: "Реальність "Челсі" зараз - середина таблиці"

Головний тренер «Челсі» Маурісіо Почеттіно висловився про поточне становище лондонців в АПЛ, а також розповів про складнощі у побудові конкурентоспроможної команди.

«Наша реальність зараз — середина таблиці, і якщо ми хочемо піднятися вище, то маємо натиснути. Коли відкриється трансферне вікно, ми побачимо, що можемо зробити.


Я не кажу, що проситиму більше чи менше гравців, але це потрібно для того, щоб зрозуміти, чи збігається сприйняття з реальністю. Якщо сприйняття тут (показує одну точку на лінії), а реальність тут (показує іншу точку), значить нам не вистачає чогось посередині. Іноді це корисно, перевірка реальності.


Це новий проект, нова команда, проти нас надто багато обставин. Така реальність, надто багато проблем та обставин із самого початку сезону. Побудувати щось нове не так просто, тому ми повинні бути сильними, щоб оцінювати, виявляти розум і приймати рішення, щоб спробувати покращитися в другій частині сезону, щоб бути більш конкурентоспроможними і досягати результатів для клубу, як того заслуговує на «Челсі». , - Наводить слова Почеттіно Daily Mail.