9 грудня 2023 09:57

"Він під керівництвом нового тренерського штабу не такий прив’язаний до флангу": коментатор виділив двох гравців "Динамо", які після зміни тренера заграли по-іншому

Журналіст і коментатор Володимир Звєров виділив гравців "Динамо", які після звільнення Луческу почали грати по-іншому.


"В матчі "Динамо" - "Металіст 1925" можна говорити про кілька нових історії. По-перше - це позиція Назара Волошина. Перше, що кинулося в очі, те, що він вийшов на позиції правого півзахисника. Це абсолютно не нова позиція для Волошина, хоча на цій позиції ми його здебільшого бачили в молодіжному футболі. А вже в дорослому футболі, коли "Динамо" віддало його в оренду в "Кривбас", Юрій Вернидуб зробив з нього лівого вінгера. І там він почав забивати, Луческу навіть на цій же позиції бачив Волошина. Хоча, якщо говорити про зимові збори, то Луческу пробував Назара на різних позиціях (лівий вінгер, правий вінгер, форвард).


Відрізок на початку другого тайму запам’ятався потрійною заміною від Шовковського, з поля пішли Кабаєв, Буяльський і Шапаренко. В мене склалося враження, що це вже підготовка до матчу з "Оболонню". Може це вплинуло і на інших футболістів, бо потім почалися нерви, про які я вже сказав. Але ці заміни відбулися і я думаю, що основні гравці були збережені на матч з "Оболонню". Що стосується гри Кабаєва, який в попередньому матчі забив свій перший м’яч за "Динамо", то він під керівництвом нового тренерського штабу не такий прив’язаний до флангу як був раніше, в нього більше свободи дій. Він і "Руху" забив з правого флангу, він зміщується в центр і звільняє фланг для Дубінчака. Так грав Дубінчак в "Дніпрі-1", йому подобається грати коли, всі гравці дніпрян зміщувались в центр і стягували на себе опонентів і в нього купа простору, щоб бігти вперед. І зараз його заходи на чужу половину поля - це також робота Кабаєва, який зміщується в центр. Це така цікава історія, яка може ще краще працювати для "Динамо" в наступних матчах".