7 грудня 2023 08:29

Саа порадив МЮ підписати Мюллера: "Небагато гравців поєднують такий характер і досвід, ніхто не сумнівається в його рівні. Це те, що потрібно "Юнайтед" – подібно Роналду та Ібрагімовичу"

Луї Саа вважає, що Томас Мюллер міг би посилити "Манчестер Юнайтед".


Раніше повідомлялося, що МЮ розгляне можливість підписання Мюллера, якщо він не домовиться з Баварією про новий контракт.


«Він безперечно великий лідер, яким захоплюється весь футбольний світ. Він багато років виступав за один із найкращих клубів світу і багато чого досяг у «Баварії». Можливо, він не такий швидкий і холоднокровний, як Левандовскі, але він дуже досвідчений, і ніхто не може засумніватися у його рівні. Він дуже розумний гравець, який має характер.


Може, йому вже 34 роки, але він все ще може посилити Манчестер Юнайтед, навіть якщо це не буде довгостроковим рішенням для Еріка тен Хага. Небагато гравців у світі мають таке поєднання характеру та досвіду, як Мюллер.


Подібно до того, коли «Манчестер Юнайтед» підписав Златана Ібрагімовича та Кріштіану Роналду. Ці гравці не сумнівалися у своїх здібностях та рівні, і вони були готові кинути виклик будь-кому. Вони кидали виклик собі та своїм партнерам по команді. Це те що нам потрібно. Щоразу, коли ці гравці виходили на поле за «Манчестер Юнайтед», у них був драйв та впевненість у собі, і у них вистачало сміливості приймати м'яч незалежно від того, добре вони грали чи ні. Вони не ухилялися від своїх обов’язків», – сказав екс-форвард «МЮ» в інтерв'ю BetFred.