6 грудня 2023 16:44

"Баварія" розглядає Лангле, Скальвіні та Арнау через травму де Лігта та участь Кім Мін Чже у Кубку Азії

"Баварії" потрібно підписати нового центрального захисника.


Маттейс де Лігт зараз зайнятий відновленням від травми. А Кім Мін Чже виступатиме у складі збірної Південної Кореї на Кубку Азії, який пройде з 12 січня до 10 лютого. У зв'язку з цим перед мюнхенським клубом постало питання зміцнення центру оборони.


"Баварія" склала шорт-лист потенційних новачків.


Скаути клубу переглядали 20-річного Арнау Мартінеса із «Жирони», здатного зіграти на правому фланзі оборони та на позиції центрального захисника.

У списку потенційних новачків значиться Джорджо Скальвіні. Але трансфер 19-річного гравця «Аталанти» важко здійснити, оскільки він пов'язаний з італійським клубом контрактом, розрахованим до 2027 року, а вартість футболіста портал Transfermarkt оцінює в 40 мільйонів євро. У «Аталанти» немає бажання продавати захисника.

Менш складним є трансфер Клемана Лангле. 1 вересня "Барселона" віддала 28-річного француза в оренду "Астон Віллі". З моменту переходу до бірмінгемської команди захисник не провів ще жодного матчу в Прем'єр-лізі. Трансферна вартість футболіста оцінюється у 10 мільйонів євро. Повідомлялося, що цієї зими він може залишити "Астон Віллу".


У «Баварії» поки що не визначилися щодо того, скільки коштів може витратити клуб на трансферному ринку в зимовий період.