5 грудня 2023 08:52

ESPN: Холанд не буде покараний FA за критику судді у матчі з "Тоттенхемом"

Нападнику «Манчестер Сіті» Ерлінгу Холанду вдасться уникнути покарання з боку Футбольної асоціації Англії (FA) за критику арбітра Саймона Хупера, який ухвалив спірне рішення в минулому матчі АПЛ із «Тоттенхемом» (3:3). Про це повідомляє ESPN.


За інформацією джерела, ні Холанд, ні будь-який інший гравець чи представник тренерського штабу «містян» не буде покарано за пред'явлення претензій рефері.

Наголошується, що повідомлення «WTF», опубліковане норвежцем у соціальних мережах після гри, також не спричинить жодних дисциплінарних наслідків для гравця, оскільки воно не порушує правил щодо коментарів у ЗМІ та активності в соціальних мережах.

Нагадаємо, спочатку Хупер хотів свиснути фол, але показав жестом, що потрібно продовжити гру, але, як тільки гравець «Манчестер Сіті» Джек Гриліш вийшов віч-на-віч на 90+4-й хвилині, суддя вирішив перервати атаку, щоб показати захиснику «Тоттенхема » Емерсон Роял жовту картку. Після фінального свистка Хупера оточили і Холанд отримав попередження за суперечки з арбітром.