4 грудня 2023 21:08

"Мене неймовірно зачепило": Вацко відреагував критикою на адресу Кварцяного за його недавнє інтерв’ю

Блогер Віктор Вацко фактично звинуватив президента Федерації футболу Волині, культового тренера місцевого одноіменного клубу Віталія Кварцяного, у нецільовому використанні коштів.


Віктор Вацко відреагував на вогняне інтерв'ю колишнього тренера та експрезидента Волині, а нині президента Волинської обласної федерації Віталія Кварцяного, яке той дав «Українському футболу».


Емоції у блогера інтерв'ю Кварцяного викликала доволі неоднозначні. Віталій Володимирович заявив зокрема, що з усіма проблемними питаннями УАФ нехай розбирається суд. І саме це найбільше вкурвило Вацка.


«Мене неймовірно зачепило. Президент громадської організації, членом виконкому якої ви є, своїх власних охорнців фінансує не з власної кишені, а з бюджету організації.

А у вас, як у членів виконкому, питання про нецільове використання коштів не виникає?».


Прокоментував журналіст і тезу Віталія Володимировича про те, що в Польщі з аналогічними цінами воєводські асоціації отримують по 500 тисяч доларів у рік, натомість УАФ виділяла на обласні по 50 тисяч гривень:


«Ціни може й ті самі, люди різні. Я не можу собі уявити, щоб в Польщі президент асоціації влаштовував своїх охоронців менеджерами організації і платив їм зарплатню з тих коштів».


Також Вацко відкрито звинуватив обласні асоціації у дармоїдстві.


«Коли я читаю про цей менталітет, коли «дайте», а не «ми самі заробимо». Повірте, з таким менталітетом сидять 80% організацій.


Їм щось з Києва капає, нічого робити не треба, мало капає, але краще, ніж нічого», – сказав з-поміж іншого Вацко в ефірі своєї авторської програми на ютубі.